Om mig

Velkommen til RytterHarmoni som ejes og drives af Frederikke Hansen. Jeg er født og opvokset på Djursland, hvor jeg som barn har gået på rideskole, og kravlet rundt på alle de heste jeg kunne komme til... Jeg er født i 1993 og fik i 2008 min første hest, Flicka. Sammen med hende udforskede jeg forskellige ridegræne, og træningsmetoder, som jeg ikke havde mødt på de forskellige rideskoler, og jeg faldt for den klassisk/akademisk-inspirerede dressur.

I 2013 var jeg i praktikforløb på Blue Berry Hill i Silkeborg ved Susan Kjærgaard i 6 måneder, hvor jeg fik massere af erfaring og undervisning af både Susan Kjærgaard og Stine Joy. Jeg har sidenhen holdt mig opdateret og deltaget i kurser ved b.la. Amanda Barton, Christoffer- og Rebecca Dahlgren, Rasmus Bagger og flere til. Jeg interesserer mig rigtig meget for den tilgang vi mennesker har til vores heste, og for måden hvorpå vi interagerer. Det er min erfaring at rigtig mange konflikter og frustration kan minimeres eller helt undgåes, blot ved at vi som ryttere ændrer vores tilgang til hestene en lille, bitte smule...

I dag er jeg tilknyttet Horse in Harmony Rideskolen ved Den Hele Ekvipage og Helle Knudsen, hvor jeg har en stor del af min daglige gang. Her underviser jeg rideskolens elever både i ridning, men også almen træning af- og omgang med hestene.

​​

Information

Rytter Harmoni

Søbyvej 8

8570 Trustrup


Tlf.: 81 74 49 58

E-mail: kontakt@rytterharmoni.dk

CVR: 38398970

Kontakt os her

Du er velkommen til at skrive til os herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt