Psykomotorisk terapi​

​Jeg er i februar 2017 uddannet psykomotorisk terapeut, en sundhedspædagogisk professionsbachelor. Uddannelsen bruger jeg særligt i mit arbejde med ryttere i form af et øget fokus på fysisk- og psykisk balance. 

Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg ud fra et holistisk menneskesyn. Når jeg arbejder med mennesker kan jeg ikke undgå at tage højde for det psykiske, fysiske og sociale velbefindende, hos det menneske jeg står overfor. Det samme gør sig gældende overfor de heste jeg møder i mit arbejde.

Når jeg arbejder med en ekvipage er det vigtigt for mig at de sammen føler sig trygge, at begge parter kan arbejde optimalt og uden spænding og at vi får udarbejdet et set-up som fungerer for både hest og rytter. 

Jeg tror på at alle mennesker har gavn af at arbejde med kontakten til sig selv og vores kropslige fornemmelser. Det er min erfaring at vi i arbejdet med kropsbevidsthed ikke alene opnår øget selvindsigt og selvforståelse, men at vi også får øget vores handlemuligheder og tro på egne kompetencer. 

​Jeg arbejder med særligt fokus på kropsbevidsthedstræning, da vi kan bruge kroppen som et redskab til at opnå øget velvære og nærvær. Ikke kun til os selv, men også til vores omgivelser og ikke mindst vores hest og samarbejde imellem hest og rytter. 

Det er først og fremmest mit mål og ønske at skabe øget rideglæde og livskvalitet gennem kropsbevidsthed, nærvær og kontakt imellem de ekvipager jeg arbejder med. 

Information

Rytter Harmoni

Søbyvej 8

8570 Trustrup


Tlf.: 81 74 49 58

E-mail: kontakt@rytterharmoni.dk

CVR: 38398970

Kontakt os her

Du er velkommen til at skrive til os herunder, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt